Ground Floor Extension: Family Room

September 2010Albert and VeraChurchlands

The Brief
The brief here was to create a large Living Area for a growing family and alter existing areas to create 2 large Bedrooms for their growing Children.

Cost was a major concern for the owners. Next level Extensions were entrusted to design something great, without costing the Earth. Roof changes and modifications were kept to a minimum, keeping costs down so we could achieve the budget for our client – without compromising on design and build quality. During the demolition stage existing windows and bricks were saved and re-used for a seamless extension. The residence now features large bedrooms for the children, and a huge open plan living area flowing off from the Kitchen with a feature recess.

Video